Blog Baru

Thursday, October 16, 2008

Ni adalah antara blog terawal aku. Aku daftarkan pada Februari 2005. Tapi, aku tak update sebab masa tu tengah exam. Jadi, tak sempat. Sekarang ni, aku rasa orang dah ada lebih dari satu blog. Jadi, aku rasa aku pun nak ada blog lagi satu. Blog yang boleh aku kongsi kat kau apa yang aku buat hari ni. Semalam dan bakal aku buat esok.

Teruskan melayari blog ni bila-bila masa yang kau suka. Sebab aku akan cuba untuk update setiap hari sama macam blog aku yang lagi satu. Untuk permulaan ni, beberapa fungsi dalam blog ni lambat untuk dikemaskini. Nanti kalau sempat, aku akan cantikkan fungsi-fungsi di blog ni. OK?

Hm, untuk entri yang pertama, aku nak cerita pasal game bowling semalam dan rumah terbuka yang aku pergi semalam.

Mula-mula adalah beraya ke rumah terbuka. Bos aku sebenarnya. Tapi, dia buat kat rumah kondo dia. Huh. Kecik. Tapi, aku makan dengan banyak sekali. Satay, bihun sup. Berapa kali tambah aku pun tak inga. Tu tak masuk kuih raya sekali.

Lepas tu, terus gerak pergi main bowling di Ole-Ole seksyen 18. Tempat tu baru. Memang best. Bola cantik lagi. Lane tu cantik lagi. Tapi, masalahnya lubang bola dia besar sangat. Jari aku tak dapat nak grip. Tapi, tetap memang beb. Walaupun tak dapat mata yang membanggakan.

Balik rumah je, terus BUM! Ngantuk seh. Pagi tadi pun macam mamai-mamai je nak bangun.

Nota Lutut: Sepanjang minggu ni, ada je aktiviti yang aku buat sepanjang malam. Isnin adik aku datang rumah minta tolong siapkan assignment dia. Selasa aku pergi beraya rumah manager aku. Rabu aku pergi tengok wayang cerita Eagle Eye. Khamis pula pergi beraya rumah bos aku dan main bowling. Esok, Jumaat aku ada parti Hu Ha Hu Ha [karaoke da]. Hujung minggu ni tak tahu pula nak buat apa. Hm..


1 dah komen:

PakciQue said...

Tahniah!!