Pertandingan Madagascar 2 dari RedMummy

Monday, October 20, 2008



Lagi pertandingan yang aku sertai. Kali ini bagi merebut peluang memenangi 10 keping tiket tayangan perdana Madagascar pada 4 November ini di GSC Mid Valley berserta 2 Premium Madagascar Card Torchlights. Pertandingan ini ditaja oleh RedMummy.

Link: RedMummy - Madagascar Escape 2 Africa

Aku tengah berkira-kira siapalah yang aku nak bawa kalau aku dapat 10 keping tiket tu. Dah macam rombongan Cik Kiah pula.

Hari ni merupakan hari terakhir pertandingan tersebut. Aku masuk pada minit-minit terakhir. Mampukah aku memenangi tiket tersebut. Tunggu nanti pengungumannya pada penghujung October ini.

Untuk menyertai pertandingan ni, macam biasa kena jawab soalan lah.

Character Alex - what animal is that?
Alex the Lion

I should be getting the free tickets because errr... I think you give me the tickets first, then I tell you why. Ok?

Wah! Boleh ke jawab camtu? Dibenarkan oleh aku sendiri.

Apa-apa pun, tunggu keputusannya nanti. Ok?



11 dah komen:

daela said...

hehehe....

si gediks said...

hehhehe good luck to u too..
dapat mintak 2 keping ye?

:P

Senotip Synte said...

kalo menang takde hal la ... acik bagi awak tiket tu ... baper nak?

supermummy said...

hai pakcikque..selamat berjaya untuk pakcique juga!

Diana-k said...

pakcique!!!
good luck gak aa..
nanti kite trade ticket eh saper menang..ekkekee

* ayu * said...

good luck too pakcique..
:)

mieoney aka zamimie said...

eh kita ponx nak mintak gak ek 2 keping klu awak menang 10 keping..sedekah nie adalah amat baik amalanye...hehehe

kojah said...

haha same goes to u...gud luck!klu xdpt g, i bg kt u yerk =)

~ilyanie_usyuk~ said...

haha..beb..
klo ko menang, kite share2 ek?

jgn lupa kan daku d cini..

ecececece

PakciQue said...

daela: Hehehe je..?

si gediks: :p nak juga ke? kalau dapat 10 keping tu, boleh je.

Senotip Synte : nak 2 je. Tapi kalo dpt 1 pon boleh

supermummy: Terima kasih

Diana-k: Trade dengan review di blog. amacam?

* ayu *: TQ

mieoney aka zamimie: Iye..sedekah amalan mulia lagi digalakkan..

kojah: wah..terus nak bagi free erk..

~ilyanie_usyuk~: Takkan lupa punya..tah2 kau yg lupa kot..

daela said...

alooo....pakciQue...awak menang madagascar redmummy tu x...???