Pakar Komen Terhanget

Tuesday, November 18, 2008

Mari! Mari! Mari!

Rapat! Rapat! Rapat!

Jangan malu! Jangan segan!

Yang jauh mari dekat!

Yang dekat mari rapat!

Ini bukan ubat kuat!

Ini bukan pil sembelit!

Ini adalah X-Po Shop!

Gerbang Bisnes Anda!
Begitulah antara suasana yang boleh kau perhatikan bila kau ke X-Po Shop. Meriah dengan pelbagai jualan barang yang mudah dibeli. Lebih banyak pilihan.

Ha! Adik mari sini. Adik nak mainan apa? Macam-macam ada. Kapal ada, catur pun ada. Pilih saja!
Ha! Abang nak apa bang? Nak handphone? Nak Ipod? Semua ada!
Akak yang kat situ tu! Taknak singgah dulu ke? Ada perencah laksa Sarawak kak. Boleh pikat cik abang di rumah. Ada kain cantik-cantik. Boleh pakai buat bertandang ke rumah mertua.
Banyak sungguh pilihan yang boleh kau buat di X-Po Shop. Bukan sahaja barangan fizikal yang dijual, malahan ada juga pilihan lain seperti idea menjana pendapatan.

Terkini, X-Po Shop telah melancarkan satu pertandingan yang diberi nama "Contest Pakar Komen Terhanget"


Pertandingan ini terbahagi kepada dua kategori
  1. Mencari pakar komen yang terbanyak
  2. Mencari pakar review post terhanget
Untuk mendapatkan keterangan lanjut, bolehlah kau ke X-Po Shop. Dan mulalah mengejar para pengomen di sana. Berhati-hati ketika memberi komen dan pastikan komen kau melebihi 10 patah perkataan. Dan jika berjaya, kau bakal membawa pulang sejumlah wang tunai bernilai RM50.00 dan sebuah bonus yang dirahsiakan serta blog kau akan dipromot secara percuma oleh admin X-Po Shop.

Sehingga sekarang, aku telah memberikan kurang dari 10 komen. Bukan tidak mahu komen banyak-banyak. Tapi, aku mengambil langkah untuk memberi komen secara konsisten. Mungkin kau akan mabuk sekejap sebab sehingga entri ni disiapkan, telah sebanyak 391 komen dibuat. Bilangan yang agak banyak. Tapi, hey! Jangan cepat mengaku kalah. Kejayaan itu bermula dari langkah pertama diambil.

Apa-apa pun, selamat bertanding aku ucapkan kepada semua yang menyertai.


13 dah komen:

humbleandmodest said...

aku meninggalkan komen disini.
secara tak langsung meletakkan link ke blog aku...
haha!

btw..
nice review..

menteil said...

ko bila lagi nak buat contest?
hehe

pink_butterfly said...

tahniah da siap bwat review.... dah khabarkn ngn en.xposhop tu ke?

etomyam said...

waaa, nampak menarik nih...

* ayu * said...

bestnya... ada contest2 nih..
ramai gak yg buat top commentar punyer contest ek?

PakciQue said...

-Reply-

humbleandmodest: Thanx 4 de comment n the visit n the puji-pujian... Ko bile lagi nak buat review...?takkan kau asyik nak spam komen je kot..

menteil: Aku nak buat contest eh..?Hmm..bile ye...?Sbnrnye bukan masalah bile..cuma blom ade idea nak buat contest ape...seakan cliche bile buat contest komen terbanyak nie..

pink_butterfly: Sudah 2x di khabarkan ke en. x-po..tapi nmpknye seperti dia belom membuat lawatan tapak lagi..

etomyam: Menarik kan..blog anda juga seakan akan direview nnt...nampak menarik juga..

* ayu *: Yup...ramai dan seakan dah cliche je..bukan nak kata tak releven..cuma perlukan suntikan dan acuan yg lebih segar..

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

tahniah..da siap pun..

semoga review ni berjaya!!

Good Luck!

kojah said...

dpt komisen pape ke ni?

anyway, all da besh!

nnti leh sharing2 money la...larikssss~

humbleandmodest said...

haha.
lebih elok spam dari mengampu.
haha~

komen terbanyak adalah lebih mudah.
hanya perlu 'copy and paste' sahaja.

seperti kata kebanyakan orang.
haha~

bukan begitu adam?
haha~

PakciQue said...

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi: Kau buat review ke tak..?

kojah: RM20 nak share camne..?lepas tgk wyg n beli popcorn je...

humbleandmodest: Siapa yang mengampu...?tak terasa pon..Huhuhu..

x-po shop said...

hoho menarik review ni bro..ada pluang nk mng ke?? hoho

humbleandmodest said...

entah la.
tapi btol ke ada peluang nak menang?
hohohohohoho~

PakciQue said...

x-po shop: Mane le aku tau..tp kalo dah aku sorg je yg buat review..mungkin lah kot..

humbleandmodest: Kalo dah rezeki tak kemana..