Preview - Jadilah Yang Pertama

Friday, November 21, 2008

Kalau kau ada singgah ke blog KedaiMagik, tentu kau akan dapat faham apa yang aku cuba sampaikan.

Apa-apa pun, tunggu saja perasmian pada 1 Disember 2008.

Tapi, untuk mengurangkan [atau sebenarnya menambahkan] rasa cemas dan ingin tahu kau semua, aku paparkan screen shot di bawah.


Pandai-pandailah buat tekaan dan kalau lagi pandai, cubalah cari di mana ia berada.

4 dah komen:

roshaizul said...

cis!!! sungguh suspen engkau ini

delimma said...

Huish.. bau macam blog baru nak bukak.. Hurm.. bau semacam nih.. Bila nak rasmi ni pak cik?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

suspensi =)

PakciQue said...

-Reply-

roshaizul: Cis..sungguh suspen aku kan..?Ahakz..

delimma: Bau semacam..?Ada mcm bau nasi minyak tak..?

[S]itie [B]Um [B]Um: Huhuhu...Berdebar tak..?